Verkoopmakelaar

Het succesvol verkopen van een woning is een ambacht. Alle verkoopmakelaars van Puur Exclusief zijn experts voor vastgoed in het topsegment van de woningmarkt. Ons team is innovatief, creatief, gepassioneerd en werkt altijd discreet.

 

Verkoopmakelaars die vraag en aanbod samenbrengen

Puur Exclusief heeft veel expertise in het exclusieve woningsegment: zowel lokaal, nationaal als internationaal. Onze zes kantoren beschikken over een groot netwerk van geïnteresseerden in het topsegment. Hierdoor kunnen wij vraag en aanbod snel samenbrengen. Landelijk staan wij op positie 9 qua verkooptijd!

Zorgeloos verkoopproces

Het succesvol verkopen van een woning is een ambacht. Alle verkoopmakelaars van Puur Exclusief zijn experts voor vastgoed in het topsegment van de woningmarkt. Ons team is resultaatgericht, innovatief en werkt altijd discreet.

Alle medewerkers van Puur Exclusief hebben een liefde en passie voor het vak en zorgen dat uw woning op de juiste manier bij de doelgroep onder de aandacht komt. Hiervoor zet ons team alle mogelijke middelen in, zoals ons omvangrijke netwerk en alle relevante online- en offline marketingkanalen.

Wij nemen het volledige verkoopproces voor u uit handen, maar wij houden u wel continu op de hoogte. Hierdoor weet u exact wat er speelt! Is er een koper gevonden, dan zorgen wij voor alle stukken en voor de overdracht van uw woning bij de notaris.

 

Andere diensten

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in een van onze diensten, of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen met een van onze makelaars? Neem dan contact met ons op:

Neem contact op