Velsen-zuid

Rijksweg 110 *

Verkocht

Uniek en in de adembenemende natuur van landgoed "Waterland" gelegen halfvrijstaande villa (voormalig koetshuis). Deze historische buitenplaats is omgeven door bossen. De villa gelegen op een riante kavel ven is voorzien van goede parkeergelegenheid, een prachtige aangelegde siertuin, vijverpartij, een zoutwater zwembad, een kas en een zeer grote moestuin.

Start de tour
Velsen-zuid

Rijksweg 110 *

Verkocht
Opnieuw
Details
Buurt
Rijksweg 110 *, Velsen-zuid
Villa Type Woning
Bos & Duin Lifestyle
€ 1.175.000 Kosten koper

Rijksweg 110 te Velsen-Zuid

Uniek en in de adembenemende natuur van landgoed “Waterland” gelegen halfvrijstaande villa (voormalig koetshuis). Deze historische buitenplaats is omgeven door bossen en kenmerkt zich door de landschappelijke stijl met romantische slingerpaden en afwisselende vergezichten. De villa gelegen op een riante kavel van 3500 m2 eigen grond voorzien van goede parkeergelegenheid met carport, een prachtige aangelegde siertuin, vijverpartij, een zoutwater zwembad, kas en een zeer grote moestuin. Ondanks alle ruimte en weidsheid heeft het een bijzonder intiem en besloten karakter. Een paradijsje binnen de Randstad!!

Indeling Koetshuis villa (nr. 110):
Parterre: entree, royale hal met marmeren vloer, originele bel, vaste kast, fontein en separaat zwevend toilet met in tussenhal fontein, originele witjes en marmeren vloer, L-vormige zitkamer voorzien van marmeren vloer, natuurstenen schouw met open haard, vloerverwarming, extra zijraam, hoge raampartijen, diepe vaste kast, deur naar tuin en openslaande deuren naar eetkamer (tevens bereikbaar via hal) voorzien van ramen met roede verdeling en originele togen met geglazuurd tegelwerk, bijkeuken/bergkamer met marmeren vloer, luxe design woonkeuken (Roel de Vos) voorzien van kook/spoeleiland met Gaggenau gas- en elektrisch kookcomfort, marmeren vloer, extra hoog plafond, stijlvolle balken plafond met siersnijwerk, ramen met roedeverdeling, hoge natuurstenen schouw met open haard, 3 originele togen met geglazuurd tegelwerk en deur naar tuin, werk/studeerkamer voorzien van marmeren vloer, natuur stenen schouw en deur naar tuin, bordestrap met garderobekast naar….
1e Verdieping: overloop met diepe bergruimte en dakraam, slaapkamer met dakkapel, 4 vaste kasten, dakspant constructie in het zicht, extra zijraam en toegang naar moderne badkamer voorzien van ligbad, meubel met dubbele wastafel, zwevend toilet, spiegelkast, handdoekradiator, dakkapel en marmeren vloer met vloerverwarming, zijkamer/walk-in room met dakkapel, dakspant constructie in het zicht en tevens toegang naar badkamer, bordestrapje naar 2e overloop met 4 lichtkoepels, bergruimte en dakspant in het zicht, (was)kamer met wasmachine/droger aansluiting en dakkapel, twee slaapkamers met dakkapel, extra rond zijraam en dakspant constructie in het zicht, 2e badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel, marmeren vloer en separaat toilet

Bijzonderheden:
* Gebruiksoppervlakte ca. 284 m2, inhoud ca. 1235 m3
* Gelegen op landgoed Waterland
* Kavel oppervlakte ca. 3500 m2 (dient nog kadastraal uitgemeten te worden)
* Onder voorbehoud kadastrale splitsing
* Het Huis van Daatje (nr. 114) en het stalgedeelte van het Koetshuis (nr. 112) welke thans in gebruik is als kantoorruimte kunnen bij het perceel gekocht worden
* Voorzien van bliksemafleiders, alarminstallatie, gedeeltelijk vloerverwarming
* Eigen bron en sproei-installatie
* Rijksmonument (fiscale voordelen)
* Voor indeling en maatvoeringen zie plattegronden
* De brochure kunt u downloaden via onze eigen website
* Oplevering in overleg

Bewoner vertelt

over de Rijksweg 110 * in Velsen-zuid

Rijksweg 110 *, Velsen-zuid
Villa Type Woning
Buitenleven Lifestyle
€ 1.175.000 Kosten koper
Adres
Rijksweg 110 *
Bouwperiode
-1906
Woonoppervlakte
284 m2
Inhoud
1235 m3
Oppervlakte Tuin
3000 m2
Perceeloppervlakte
3500 m2
Aant. Kamers
8
Aant. Slaapkamers
4
Aant. Verdiepingen
2
Status
Verkocht
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Tuin
Achtertuin Voortuin Zijtuin
Ligging
Aan bosrand Aan park Aan rustige weg Vrij uitzicht Beschutte ligging In bosrijke omgeving Landelijk gelegen
Garage
Carport Parkeerplaats
Voorzieningen
Alarminstallatie Rookkanaal Zwembad
Voorzieningen
Vervoer
Scholen
Aanbod
Afstand 5 min. loopafstand 5 min. fietsafstand
Verberg
Hoofdfoto
Tour
Woning Details
De Buurt
Contact
Verkocht
Kenmerken
Omschrijving
Kaart
Buurtinformatie
Toon legenda
8